1000 hits - hjælp projektet

1000 hits hjælp projektet beskæftiger sig med inspiration på DDBCMS hjemmesider
 
1000 hits – hjælp! Projektet kørte i perioden 1. april 2016 – 1.april 2017. Formålet med projektet var at se nærmere på inspiration på DDBCMS hjemmesider. Fra projektansøgningen: 
 
DDBCMS og app mangler en ny type inspirationslag. Vi vil analysere søgninger, kortlægge behovet for inspiration og udvikle designforslag til implementering i DDBCMS og app. Forslag, der kan integreres i en række eksisterende projekter. Søgefunktionen på DDBCMS er ikke optimal, når men bruger har et ukonkret informationsbehov og leder efter inspiration. 
 
Projektet blev gennemført at Randers Bibliotek og fik støtte fra DDB puljen på 280.000 kr. Dertil kom 70.000 kr. i egenfinansiering.
Projektleder var Árni Loftson og projektdeltagere: Mik Stegger, Irene Bjørnlund Jensen, Henrik Secher Nielsen og Claus Bülow Andersen.
 
Projektet havde et Advisory Board bestående af: Hans Nielsen Randers Bibliotek, Gitte Barlach Århus Bibliotekerne, Mikael Anker Ballerup Bibliotekerne, Toke Leth Lauritsen Silkeborg Bibliotek, Sara Jørgensen Herning Bibliotek, Allan Krogh Paludan Malver Kolding Bibliotek, Tina Bang Jakobsen Aalborg Bibliotekerne.
 
Derudover var en lang række biblioteker hjælpsomme med til at indsamle statistik. Der er også en lang række medarbejdere fra forskellige biblioteker og DBC som har mødtes med projektdeltagerne, hørt oplæg og kommet med feedback undervejs. Vi takker alle dem for deres hjælp undervejs.
Projektet afsluttes med udsendelsen af den her rapport. Den næste fase er så en bredere debat omkring projektet forslag og om de skal implementeres i DDBCMS. Vi bidrager gerne til den proces med præsentationer af projektet, sparring, deltagelse i projekter osv.