En efterårsskov med en mand, der lytter til noget, mens han fløjter. Teksten er Gå en bog og Bevæg dig for livet.
Gå en bog

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Andet

AFLYST - Gå en bog - lyt dig til bedre kondi

Onsdag 20. november 2019
Randers Kommune, Bevæg dig for livet og Randers Bibliotek samarbejder om at bringe glæden ved en gåtur og en god fortælling sammen i deres nye koncept ”Gå en bog”

OBS: I denne udgave af "Gå en bog" vil der blive lagt større fokus på introduktionen og opsætningen af bibliotekets digitale tilbud.

Onsdag den 20. november 2019 kl. 10.00 afholder Randers Bibliotek og Bevæg dig for livet den anden udgave af arrangementet kaldet ”Gå en bog”. Deltagerne skal lytte til en god lydbog, mens de traver rundt i det danske efterårsvejr med våde ahornblade om støvlerne og en kølig frisk vind i halstørklædet. 

Randers Bibliotek sørger for at sætte deltagerne godt i gang med at bruge e-reolen på mobiltelefonen, og frivillige fra ”Vi løber i Randers” vil akkompagnere de lyttende borgere rundt på varierede gå-ruter, som tilgodeser alle aldersgrupper og kondital. 

”Vi håber med dette tiltag at inspirere borgerne til at få øjnene op for at udnytte de digitale muligheder for kulturelt indtag, vi har i dag, samtidig med at vi får højnet aktivitetsniveauet på en anderledes og sjov måde.” udtaler Mads Lildholdt Brok, som repræsenter Randers Biblioteks afdeling Tilbud til voksne. 

Konceptet ”Gå en bog” er udsprunget af et ønske om et øget aktivitetsniveau og kendskab til den hastigt voksende digitale side af det moderne bibliotek.

Tilbuddet vil køre ca. en gang om måneden i indtil videre tre måneder. Arrangementet ligger onsdage kl. 10.00