Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
-nothing-
Andet

Klub Klassisk - rundt om Michala Petri

Mandag 28. januar 2019
Randers-aktuelle Michala Petri, der modtager prisen som Danmarks Radios P2 Kunstner i år, er i fokus ved årets første Klub Klassisk på Hovedbiblioteket.

Når Michala Petri bliver hyldet som årets P2 Kunstner ved en gallakoncert i Musikkens Hus i Aalborg midt i februar, sker det bl.a. på baggrund af et halvt århundrede som aktiv på koncertscener i ind- og udland. Som få i verden har hun holdt blokfløjten i live som seriøst instrument. 

Musikhistorisk hører blokfløjten nært sammen med barokmusikken, men Michala Petris musikalske nysgerrighed har taget hende og instrumentet i mange andre retninger - både musikalsk og geografisk. Fremførelser af moderne kompositionsmusik, samarbejder ind i den rytmiske musik og udforskning af traditionel kinesisk musiktradition er således med til at skabe et imponerende fyldigt cv for den 60-årige virtuos.

Ved årets første udgave af Klub Klassisk på Randers Bibliotek kigger vi på hendes mangesidede talent og laver nedslag i hendes indspilningskarriere. Man kan samtidig benytte besøget som opvarmning til hendes koncert sammen med Lars Hannibal på Værket onsdag den 6. februar.

Som sædvanlig er det gratis at være med til bibliotekets lytteklub-arrangementer. Ingen tilmelding er nødvendig, og eneste forudsætning er nysgerrighed på musikken.