Karin Michaëlis

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Andet

Læsekreds om Karin Michaëlis

Onsdag 19. februar 2020
Vil du læse og diskutere fire romaner af Karin Michaëlis? - så meld dig i læsekredsen

Karin Michaëlis solgte millioner af bøger i sin samtid (1872-1950), og var en verdensdame og velgører i stort format. Hun holdt foredrag for tusinder af mennesker i mange lande, forsvarede de svage, lavede sin egen flygtningelejr og gik personligt op imod Hitler, hvilket kostede hende dyrt. Alligevel har hun været stort set glemt i nutiden – og det skal der gøres noget ved. Hvis du har lyst til at læse nogle af Michaëlis’ vigtigste værker, så meld dig til denne læsekreds, der kører i foråret 2020. Inger Nygaard Kaad står for læsekredsen. 

Der bliver to Karin Michaëlis-læsekredse. Den ene afholdes på Randers Bibliotek på traditionel vis omkring et bord. Den anden foregår på den måde, at vi sammen traver en tur, mens vi diskuterer månedens Michaëlis-bog. Begge læsekredse skal læse følgende bøger – en pr. måned:  ”Barnet”, ”Lillemor”, ”Den farlige alder” og ”Syv Søstre sad”.  Den traditionelle Læsekreds, hvor vi sidder på Biblioteket foregår kl. 10.00-11.00 på følgende dage: 19/2, 18/3, 15/4, 20/5. 
Da bøgerne er svære at skaffe, skal deltagerne være forberedt på at bøgerne med stor sandsynlighed skal læses som e-bog via e-reolen – det hjælper biblioteket med.

Hvis du tilmelder dig til 19/2, er du automatisk med alle fire gange.

Læsekredsen mødes i "Michaëlis Lounge", som er et mødelokale på Biblioteket. Inger Nygaard Kaad afhenter jer ved skranken i Biblioteket, så vi sammen kan finde vej første gang.

Læs mere om Karin Michaëlis i denne artikel.

Materialer