Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Andet

Udendørs udstilling på Stemannsgade: Barn og ung i coronaens tid 12. august - 6. september

Onsdag 12. august 2020
Kom og oplev de mange fine og rørende tekster, film, fotos og podcasts, som randrusianske elever fra grundskolen og ungdomsuddannelser har lavet om livet i lukkeperioden.

Hvordan er det at være barn og ung i denne underlige tid, der har været præget af håndvask, afstand, nødundervisning og en masse skærmtid?  

Med konkurrencerne ”Tanker i coronaens tid” og ”Ung i coronaens tid” har Randers Kunstmuseum, Randers Stadsarkiv, Museum Østjylland og Randers Bibliotek i samarbejde med lokale lærere inviteret byens børn og unge til at besvare ovenstående spørgsmål. I de seneste måneder er der blevet indsamlet et væld af fine, rørende og tankevækkende bidrag fra randrusianske elever fra grundskolen og ungdomsuddannelserne.

På Stemannsgade kan man ganske gratis se et udvalg af de essays, podcasts, pressefotos, tegninger, historier og film, som er blevet indsendt. 

Alle de indsendte bidrag kan opleves børnebiblioteket på Randers Bibliotek og de gemmes til eftertiden i Randers Stadsarkiv. 

Udstillingen gennemføres ved hjælp af tilskud fra Randers Eventsekretariat i forbindelse kulturoplevelser til afholdelse i august 2020.