Karin Michaëlis

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
13:00 - 14:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Andet

Vandrende læsekreds om Karin Michaëlis - UDSOLGT

Onsdag 19. februar 2020
Bogdiskussion om fire Karin Michaëlis romaner kombineret med en travetur? Hvis det er noget for dig, så læs mere her

Karin Michaëlis solgte millioner af bøger i sin samtid (1872-1950), og var en verdensdame og velgører i stort format. Hun holdt foredrag for tusinder af mennesker i mange lande, forsvarede de svage, lavede sin egen flygtningelejr og gik personligt op imod Hitler, hvilket kostede hende dyrt. Alligevel har hun været stort set glemt i nutiden – og det skal der gøres noget ved. Hvis du har lyst til at læse nogle af Michaëlis’ vigtigste værker, så meld dig til denne læsekreds, der kører i foråret 2020. Inger Nygaard Kaad står for læsekredsen. 

Mange mennesker oplever, at det at trave en tur, sætter gang i samtalen . På Randers Bibliotek vil vi gerne prøve kræfter med en ny form for læsekreds, hvor vi sammen traver en tur, mens vi diskuterer månedens Michaëlis-bog. Læsekredsen skal læse følgende bøger – en pr. måned:  ”Barnet”, ”Lillemor”, ”Den farlige alder” og ”Syv Søstre sad”. 

Den vandrende læsekreds foregår 19/2, 18/3, 15/4, 20/5 kl. 13.00-14.30.
Da bøgerne er svære at skaffe, skal deltagerne være forberedt på, at bøgerne med stor sandsynlighed skal læses som e-bog via e-reolen – det hjælper biblioteket med.

Hvis du tilmelder dig til 19/2, er du automatisk med alle fire gange.

Inger Nygaard Kaad står klar til at mødes med jer ved skranken på Biblioteket hver mødegang. Velkommen til!

Læs mere om Karin Michaëlis i artiklen her.

Materialer