Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
11:00 - 11:45
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
Børn
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Børn

Juleforestilling "Det er bår´dæjlig eller The Big Nissebook"

Lørdag 9. december 2017
Med udgangspunkt i personerne og rekvisitterne fra The Julekalender blænder Museum Østjylland og Randers Bibliotek nu op for en sjov og finurlig juleforestilling for hele familien - nyskrevet til lejligheden!

Museet og Randers Bibliotek blænder nu som noget helt nyt op for en juleforestilling i ægte The Julekalender-stil. Denne jule-action-komedie tager udgangspunkt i historien om nissehaderne nåsåerne og deres jagt på The Big Nissebook, som de vil udnytte til at ødelægge menneskenes liv og samfund.

Juleforestillingen: ”Det er bår’ dæjlig – The Big Nissebook” lørdag den 9. december 2017 kl. 11 - 11.30 i Kulturhusets store sal, Kulturhuset Randers.

Der er knald på i juleforestillingen, der er skrevet af den lokale dramatiker Birgitte Alme. I forestillingen har biblioteksmusikanten Petter (Peter Elmelund) og nisseforskeren Lizette (Lisette Berg Andersen) nok at gøre med at holde styr på de to skumle bodyguards Berthel og Bruno. De herrer spilles af skuespillerne Jan Værum og Michael Fiil Sørensen.

Forestillingen foregår i Kulturhusets Sal. Arrangementet er gratis, men billet er nødvendig.