Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Køb billet
Foredrag

Esben Kjær: ”Døden – en overlevelsesguide

Tirsdag 19. november 2019
FOF og Randers Bibliotek byder på foredrag med radiovært, journalist og forfatter Esben Kjær. Esben har på baggrund af grundig research, et væld af interview og sin egen sorg over tabet af sin søn, skrevet bogen ”Døden – en overlevelsesguide”, som han kommer til Randers Bibliotek og holder foredrag om.

 Foredraget er en meget konkret, hands-on introduktion til, hvad man som efterladt stiller op med døden og sorgen: Hvordan man navigerer i den, hvor man kan handle, og hvor man bare skal lade sig slæbe med.

Esben Kjær vil gå så langt som at kalde danskerne sorg-inkompetente – og derfor ender vi med at famle hjælpeløst rundt i sorgen. 

Foredraget er et forsøg på at skære igennem og give de efterladte al den viden, de har brug for i én samlet pakke - en meget konkret én, for Esbens tilgang er meget praktisk og konkret, fordi det er dér handlemulighederne ligger. Den bygger dels på Esbens efterhånden meget store erfaring om død og sorg baseret dels på hans omfattende research, dels hans møde med tusinder af efterladte – og så selvfølgelig hans egne dyrekøbte erkendelser, da han mistede sin lille søn. Esben Kjær har under tilblivelsen af ”Døden – en overlevelsesguide” interviewet en lang række af landets førende eksperter indenfor forskellige aspekter af sorg, og foredraget er også fuld af deres indsigter.