Børnebiblioteket

På hovedbiblioteket har vi tilbud til børn i alle aldre i børneafdelingen

I småbørnsområdet har dine børn mulighed for at lege med andre børn. I kan også hygge jer med en god historie eller lege med vores interaktive gulv.

Dine større børn kan finde tykke eller tynde bøger til lystlæsning uanset om det gælder skønlitteratur eller faglitteratur. Vi har materialer til alle niveauer lige fra den første læsning op til de tykke og tunge ungdoms- og fantasyromaner. Vi er også stedet hvor dit barn kan mødes med venner og spille på vores pc’ere eller spilkonsoller.

Det er muligt at spille brætspil og tegne tegninger ved det blå bord i biblioteket. Det er også ved det blå bord I, som det eneste sted i børnebiblioteket, kan nyde den medbragte madpakke eller en kop kaffe.

Vi køber materialer til børn i alderen 0 – 15 år. Vi står parat til at rådgive og vejlede om kultur og litteratur for børn og unge. Vi hjælper gerne med at finde netop den bog eller det spil, der er det rette for dig og dit barn. Har vi ikke det materiale du søger er vi behjælpelige med at skaffe det hjem til dig fra et andet bibliotek.

På vores Facebook side anbefaler vi de bedste materialer til børn 

Her kan du læse, hvad I kan lave på vores andre børneafdelinger i filialerne:  DronningborgKristrup og Langå,