Bogcaféer

På Randers Bibliotek arbejder vi hele tiden med at sprede glæden ved at læse. Vi arbejder med formidling og oplevelser for dem, der i forvejen er inkarnerede læsere, men vi arbejder også hele tiden med at få skabt nye læsere. Vi tror på, at læsning skaber et rigere liv for samfundet i almindelighed, for det enkelte menneske i særdeleshed.

Et af de klassiske tilbud vi på Randers Bibliotek tilbyder er bogcaféer i forskellige afskygninger. Til disse bogcaféer kan man gratis komme og høre nogle af bibliotekets dygtige formidlere fortælle om læseværdige bøger. Som oftest er vores bogcaféer af en times varighed og vil som regel have forskellige temaer. Alt afhængigt af den enkelte medarbejders kompetencer og interesseområder, håber vi dermed at kunne ramme bredt ud til så mange læsere som muligt.

Ud over de bogcaféer vi afholder på Hovedbiblioteket, har vi også det vi kalder ”Bogcafé on tour”. Her afholder vi bogcaféer ude i forskellige forsamlingshuse i Randers Kommune. De forsamlingshuse, der ønsker det, tager vi ud og afholder bogcafé hos.

 

Hvis der er nogen spørgsmål vedrørende vores bogcaféer, så skriv en mail til Martin Minka Jensen på mm@randersbib.dk