eReolen Global og Libby til tablet og smartphone

eReolen Global

Adgang
Med bibliotekslogin
Læs eller lyt. E-bøger og net-lydbøger på engelsk

Få adgang til e-bøger, lydbøger og e-tegneserier på engelsk med eReolen Global. Hvis du bruger app’en kan du downloade titlerne og høre dem offline, hvilket gør dem praktiske at tage med på farten. En titel fre eReolen Global fylder ikke din kuffert op, og de vejer 0 gram. Fra en computer låner du igennem  eReolenglobal.dk, hvor du logger ind med dine lånerinformationer fra biblioteket. Hvis du foretrækker en tablet eller smartphone, er det app’en Libby, du skal benytte.

Låneregler
Antal af eksemplarer af titlerne veksler fra 1 til adskillige, men hvis en titel har alle eksemplarer udlånt, er det muligt at reservere, og du har 48 timer til at aktivere dit lån, når det er klar til dig. Du kan max låne 2 titler på tiden, og lånetiden er 21 dage.

Ekstratitler
Du finder også ekstratitler, som er rejsebøgerne fra forlaget Lonely Planet, hvilket betyder, at de findes i uendelige eksemplarer, samt de kan lånes uden at medregnes i de to pt. lån, du har på de øvrige titler.

Reserveringsregler
En opfyldt reservering skal lånes indenfor 48 timer. Hvis du allerede har lånt dine maks antal titler (2 stk. på tiden), og du modtager besked om, at din reservering er klar, så skal et lån afleveres for at kunne låne den reserverede titel. Lånte ekstratitlerne har ingen indflydelse på dette.

Nyest indgået lydbøger | nyest indgået e-bøger

Vejledning

  1. APP’en Libby til smartphone/tablet: Førstegangsbruger - du klargør app’en ved at tilføje dit lånerkort (‘Add your card’).
  2. Udfyld felter: Dit bibliotek er Randers Bibliotek, username er dit CPR-nr., password er din 4-cifrede PIN-kode.
  3. Herefter: Dine lån vil lægge sig i app’en og downloades automatisk, så du har adgang offline, men du kan til enhver tid returnere dem før lånetidens ophør.
  4. Under titlen vises ‘Borrow’, når et eksemplar er ledigt, og ‘Place hold’ vises, når det er udlånt men kan reserveres.
  5. HJEMMESIDEN eReolen Global til computer: Start med at logge ind som låner på ‘Randers Bibliotek’, og username er dit lånernummer og password din 4-cifrede PIN-kode.
  6. Herefter: Dine lån vil kunne streames, når du er på internettet og logget ind.
  7. Knappen ‘Lån’ vises, når eksemplaret er ledigt, knappen ‘Reserver’ vises, når det er udlånt.

Streaming ~ Du skal være på internettet konstant.
Download ~ Du skal være på internettet, når du låner.

Her er en lille film om, hvordan du bruger eReolen Global med Libby.

 

 

Materials