Ledige stillinger

Randers Bibliotek er en udviklingsorienteret arbejdsplads med fingeren på pulsen. Vi arbejder hver dag på at udvikle biblioteket og sikre borgerne den bedst mulige service.

 Alle ledige stillinger bliver slået op her.

Randers Bibliotek søger bibliotekschef pr. 1.3.2019 eller snarest muligt

Læs stillingsopslag

 

 

 

 

 

Randers Bibliotek er innovativt og udviklingsorienteret. Vi skubber til grænserne for bibliotekets rolle og præmieres for vores indsatser som fx Danmarks bedste læsekommune. Vi rekrutterer bredt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye måder at nå vores målgrupper på. Vi understøtter Randers Kommunes vision om at være en attraktiv bosætningskommune og bidrager til et levende kulturliv som kommunens mest besøgte kulturinstitution. Kulturhuset i Randers rummer foruden Randers Bibliotek også Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum. Sammen udvikler vi en vision for et nyt, gentænkt Kulturhus i 2020.
Biblioteket har 75 ansatte. Hvert år møder en halv million borgere hinanden på biblioteket og lige så mange møder os på nettet på www.randersbib.dk og Facebook.  Find oplysninger om vores organisation, strategiske indsatser,  handleplan samt årsberetninger.