Aviser og magasiner på biblioteket

På biblioteket finder du et bredt udvalg af aviser, der er friske fra dagens start. Vi har også de mest populære magasiner og tidsskrifter fra forbund, organisationer, foreninger osv.

Aviser
Vi har omrking 30 forskellige aviser. Udover at du altid kan finde de nyeste lokale aviser, kan du også finde de mest populære landsdækkende aviser. Vi har også aviser fra andre regioner f.eks. Nordjylland og Midtjylland, og der er aviser på andre sprog f.eks. engelsk, tysk, grønlandsk og tyrkisk.

Oversigt over alle vores aviser

Avisartikler online
Udover den nyeste udgivelse kan du altid finde et lille arkiv af aviserne for den seneste uges tid. Du kan desværre ikke låne aviser med hjem, men der er ofte god mulighed for at finde specfikke artikler i f.eks. Infomedia.

Magasiner og tidsskrifter
Du kan finde flere hundrede forskellige magasiner og tidsskrifter på biblioteket. Vi har alle de populære magasiner, men du finder også de lidt nørdede magasiner. Du finder også et stort udvalg af tiddskrifter f.eks. fra organisationer og foreninger.

Oversigt over alle magasiner og tidsskrifter

Du er velkommen til at låne magasiner med hjem - dog ikke den nyeste udgivelse. 

E-magasiner
I RBdigital finder du populære engelsksprogede e-magasiner f.eks. Country Living, Cosmopolitan og Rolling Stone, Economist, Popular Science og National Geographic. Du finder altid de nyeste udgivelser, og magasinerne kan læses direkte på smartphone, tablet eller PC/mac. Læs mere og få adgang til RBdigital her  

I Press Reader finder du aviser og magasiner fra mere end 100 lande og 60 forskellige sprog. Læs internationale nyheder her i de store aviser som "Newsweek", "Daily News". Ekstra Bladet, Tips Bladet og Tour de France magasinet er med som danske aviser.  Læs mere og få adgang til Press Reader her