Bestil en Take-away læsepose

Bestil en Take-away læsepose og hent i bogbussen

20.10.20
Mangler du læsestof og har du ikke mulighed for at afhente på biblioteket? Så kan du bestille en læsepose i formularen herunder og få den leveret med bogbussen ved et stoppested nær dig.

 

 

Hvad sker der, når du har udfyldt formularen?
Når vi har posen klar, får du en mail om, at du kan hente dine bøger i bogbussen. Husk at tjekke spamfilteret - det kan være at e-mailen havner dér.

Hvis du ikke afhenter din bestilling på det tidspunkt du har angivet, slettes din bestilling. Vi har af pladshensyn ikke mulighed for at forlænge afhentningsfristen.

Bøgerne er udlånt til dig, når du henter dem, og der er en låneperiode på fire uger. Bøgerne skal afleveres på biblioteket eller i bogbussen.

Bøgerne er pakket i plasticposer og bibliotekspersonalet, der har håndteret bøgerne, har vasket og sprittet hænderne inden pakningen. Derudover overholder personalet naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Du skal være borger i Randers Kommune og oprettet som låner på Randers Bibliotek
Muligheden for at bestille en læsepose gælder kun for borgere i Randers Kommune. Du skal endvidere være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke er det i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID her

God læselyst!