Kødfrie dage

Af Anonym (ikke efterprøvet)
23.01.19
I 2019 er klimadebatten for alvor på dagsordenen. Det er indiskutabelt i følge flere eksperter, at den almindelige dansker skal have minimum een kødfri dag om ugen. Men hvordan griber man lige dét an? Man går da selvfølgelig på biblioteket.

Vegetar, frugtar, veganer, plantebaseret - kært barn har mange navne. Men fælles for alle disse er, at de fokuserer på at spise mindre kød. En opgave, der godt kan virke uoverkommelig. For hvordan er det nu lige, man sammensætter et måltid uden kødet i fokus, og hvad nu, hvis man har børn? Her giver vi dig flere forskellige forslag til spændende, lækre og anderledes kogebøger, der måske kan hjælpe dig og din familie på vej mod en lidt grønnere hverdag!

Grønskolling: vegansk kogebog, uden fordomme, kun smagfulde opskrifter og sund fornuft

Grønskolling

"Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på" - Politikens Forlag

Vegansk til børn

Vegansk til børn
"Bogen giver en indføring i den veganske verden og information om de vigtigste mikro- og makro-næringsstoffer i den veganske kost, et afsnit omkring, hvordan du imødekommer kræsenhed hos børn, og endelig en lang række lækre, smagfulde og næringsrige opskrifter, der er nemt og overskueligt opbygget." - Muusman-forlag.dk

Nemt vegansk: 75 veganske hverdagsretter

 75 veganske hverdagsretter

"Med bogen her får du en række nemme og velsmagende grønne opskrifter fra det veganske køkken. Der er opskrifter på alt fra en sund startpå dagen, over lækre aftenretter til hele familien - og søde lækkerier til en hyggelig aften i venners selskab" - FALD's forlag

Vegetarisk junkfood

Vegetarisk Junk Food'

"I bogen Vegetarisk Junk Food kommer de to forfattere Amanda Hellberg og Eveline Johnsson med masser af mundvandsfremkaldende bud på, hvordan man tilfredsstiller trangen til noget rigtig lækker, hurtig mad uden at kuren ryger sig en tur." - Turbine.dk

Det plantebaserede basiskøkken

Billedresultat for Det plantebaserede basiskøkken
"Vink farvel til forarbejdet mad, mærkelige køderstatninger og dyre specialprodukter og sig goddag til en nem og nærende kost fuld af smag, kraft og sundhed." - Muusman-forlag.dk

Materialer