Tre gode bøger til dig, som elsker romantik

22.12.20
Her får du tre bøger med romantik og kærlighed, som kan varme dig gennem vinteren

Romantik er en dejlig drivkraft i fortællinger. Så hvis du også elsker, at bøger drejer sig om romantiske begivenheder og drømme om kærlighed, så har vi tre bøger, vi kan anbefale.

Alle bøger kan du finde på eReolen

 

”Sommerfugleværelset” af Lucinda Riley

Posy Montague er vokset op i det smukke Admiral House. Mens hun nærmer sig de 70 år, får hun klarhed over den forfærdelige tragedie, der kom til at præge hele hendes liv. Men også nutiden presser sig på og Posys to sønner har hver deres problemer.

Det er velskrevet underholdning og rar læsning i en grå tid. Man bliver grebet af historien, og man kan ikke regne tragedien ud. Man er, som læser, grebet af historien indtil sidste side.

 

”Hypnotisørens kærlighed” af Liane Moriarty

Romantisk feel good-roman om 35-årige Ellen, som er hypnoterapeut og drømmer om mand og børn. Da hun møder ”den eneste ene” er der bare det problem, at der følger en stedsøn og en jaloux, stalkende ekskæreste med i købet.

For kvindelige chick litt elskere, der er blevet voksne og gerne vil have lidt mere kød på fortællingen uden at miste det underholdende element.

Alle Liane Moriartys bøger kan anbefales!

 

”Normale mennesker” af Sally Rooney

Connell og Marianne er som skabt for hinanden, men de kan ikke selv se det. Vi følger dem i studieårene. Bogen beskriver smukt ungdommens kærlighed og kvaler samt, hvordan to mennesker kan have afgørende betydning for hinandens liv.

Spiddende skarp og kompleks kærlighedsroman for dem, som kan lide intellektuelle kærlighedsromaner.

Bogen har været vist som tv-serie. Den kan også anbefales.