Billedbøger om pottetræning

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.05.19
Bøger om pottetræning

Buller og potten

Buller har en potte. Men hvad skal den bruges til? Skal han putte et æble, en hue eller strømper ned i den? Kan hans tøjbamser sidde på den? Eller hvad mon der sker, hvis han selv bliver placeret på den?

Busters potte

Buster har en potte. Han spørger katten, anden, hunden, musen, grisen og fuglen om de vil prøve potten. Men de tisser og klatter alle sammen andre steder. Efter Buster har spurgt alle dyrene, prøver Buster selv.

Ikke der!

Et lille rumvæsen har ikke lært at gå på toilettet og er bange for at bruge et WC. En lille pige synger et WC-vers, og nu er toilettet ikke så farligt mere.

Så er den potte ude!

Emma er tre år og vil gerne selv gå på toilettet. Hver gang Emma har tisset på toilettet, tegner mor og Emma stjerner i et skema. Når alle felter er fyldt, tager de i svømmehallen

Hvor er min potte?

Den lille prinsesse synes at bleer er ulækre, og dronningen siger, at potten er løsningen på problemet. Nu må den lille prinsesse i gang med at øve sig i at bruge en potte.

Det haster.

Hund kan ikke komme på potte, for der sidder lillesøster. Mus bruger nemlig lillesøsters potte, og Frø bruger Mus' potte. Det haster, så hvad skal Hund nu gøre? Om at tage skridtet fra potten til det rigtige toilet.

Prins Carl og den royale potte

Som alle andre små børn går prins Carl med ble. Den bliver noget af et problem, da han gerne vil ud og jage drager i fuld rustning. Får prins Carl mon smidt bleen?

Hr. Pølle: hvordan Oscar lærte at gå på toilettet

Oscar er en stor dreng på 5 år. Men han vil ikke af med sin ble og gå på toilet. Et møde med pølsen, Hr. Pølle, der ligger i bleen, ændrer dog hans mening, da han hører om Pølleplaskeland.