Snup en serie til din ferie

Så er det vinterferie - så nu skal der bare læses en masse bøger. Her er et input til læsestof, som også kan findes på eReolenGO!

Lette serier: 
Der er vitterligt et helt bjerg af lette serier, du kan gå i gang med, som samtidig har en fed historie. Herunder kan du spotte nogle af de nyeste serier, vi har fået ind og gamle kendinge som Kasper Hoffs "Gamerz"-serie. Det gode ved disse bøger er, at de er tynde, hurtigt læste - og så er der et helt hav af dem. Så bliver du bidt, er der gerne en god stak at fordybe sig i. 

Halvlange serier:
Hvis du er nået dertil, hvor de lette serier måske lige er blevet FOR lette igen, har vi en hel række serier af bøger, som er lidt tykkere, men hvor sproget stadig kører let - og de kan tykkes igennem. Der begynder at være mere bid i historierne, og de udfordrer dig lidt mere og inddrager flere følelser i læseoplevelsen. Antboy-serierne af Kenneth Bøgh Andersen er et godt bud på en bog, der har det hele til både drenge og piger.

De lange seriebøger:
Så kom vi til dem, der også kan klassificeres som "murstensromaner" - ja ok, det gælder ikke dem alle. Men her er der nogle tykke bøger, der faktisk har et sprog og en tekst, der bare er nemme at gå til. Eksempelvis Sandra Schwarz' serie "Mission Feriekys", hvor den ene side bare tager den anden, og man er overrasket over, hvor hurtigt bøgerne bliver læst.

Rigtig god læselyst i vinterferien - og husk at skriv en anmeldelse inde på Vinterlæsedysten