Sommerferiesjov
Sommerferie på biblioteket

Sommersjov på Randers Bibliotek

01.07.21
Vi har et hav af skønne aktiviteter for børn i den lange sommerferie. Få overblikket her:

Aktiviteter på biblioteket: 

Sommerpostkontor - Send en sommer hilsen til en du holder af. Der ligger flotte postkort i børnebiblioteket, som børnene udfylder med hilsen og adresse. Vi putter frimærke på og sender brevene ud i verden. 

Bogormespor i børnebiblioteket - Følg bogormesporene i børnebiblioteket og test familiens viden. Ormesporet er fyldt med små gåder, som børn og voksne kan dyste i.

Kulturhusets sommerhæfte - Et kombineret aktivitetshæfte og forslag til oplevelser i Kulturhusets 3 institutioner. Hent hæftet i børnebiblioteket og løs opgaverne i Kulturhuset. 

Sommerferie læsning:

Sommerbogen for de 6-15 år. Læs mindst tre bøger, anmeld dem og aflever anmeldelserne på biblioteket og få en is – samt deltag i en landsdækkende konkurrence om at tømme en boghandel. 

Sommerlæsebanko for de 3-6 årige Børnene får udleveret en bankoplade på biblioteket med højtlæsningsudfordringer. Når mindst 10 er løst og tre bøger er læst, afleveres bankopladen, og der kvitteres med is. 

Læsefamilieposer.  Læsefamilieposer er et nyt tilbud, der gør det nemt at finde sammen i fælles læseoplevelser i en travl hverdag.
Tilbuddet henvender sig til familier med børn i alderen 10+. Læs mere og reserver en pose her

Sommeferierygsæk til nye læsere - Lån en rygsæk fyldt med bøger til min første læsning. Rygsækken er fyldt med læs let bøger og lidt andet godt. Der er rygsække med bøger i fire forskellige sværhedsgrader, og de er målrettet børn fra 0. til 3. klassetrin

Ude i byen:

Sommer løb - 'byens helte'. Kom på en anderledes tur i byen og hils på byens mange helte gennem GPS løbet mapop. Læs mere her.