Time to get ”Groovy” – nyt gratis musikmagasin

26.04.19
Efterhånden er det oftere at trykte magasiner lukker ned end starter op. Mange musikblade har gennem tiden enten måtte dreje nøglen om, eller omlægge sig til rent onlinemagasin. Men nu er der en kærkommen undtagelse. Journalisten Kim Flyvbjerg har startet magasinet Groovy.

Det er et flot opsat magasin der til med er gratis. Bladet rammer ind i tiden, hvor vinylpladen og de små selvstændige pladebutikker landet over har bedre vilkår end nogensinde. Store butikskæder som Stereo Studio og Fona er allerede historie, men de seneste år er der dukket små hyggelige og velassorterede pladebutikker op i hele landet. Hvem skulle dog have troet det?

Der er tid, lyst og overskud til fordybelse i musikken og derfor er Groovy et kærkomment supplement til udvidelse af vores musikalske horisont. Og udvidelse af den musikalske horisont er i højsædet i dette nye blad. Det er både nyt og gammelt, der bliver taget under kærlig behandling, så samtidig med at man bliver klædt på i forhold til nyheder, så kan man også dykke ned i fordums tiders musikhistorie. Det går lige det spadestik dybere end f.eks. Gaffa, der er rendyrket nyhedsorienteret. Groovy er smukt layoutet, godt skrevet og er samtidigt smagfuldt krydret med professionelle fotos og illustrationer. Bladet kommer otte gange om året og vil allerede fra nu af være til at få på Randers Bibliotek.

Vær opmærksom på at der er et begrænset antal eksemplarer.

God læselyst.

 

Link til Groovys hjemmeside: https://groovycopenhagen.dk/