Vinterlæsedysten er slut for denne gang

Hvem mon kan få læst flest bøger i februar - dig, eller en af dine kammerater?

Vinterlæsedysten afholdes fra den 1. februar til og med den 29. februar, så du har masser af tid til at få læst en god stak bøger i vinterkulden. 

Konkurrencen henvender sig til alle elever i 4. til 6. klasse. Det er en dyst, som vi håber vil inspirere til læselyst og læseglæde.

Som elev, skal du læse så mange bøger som muligt i februar måned, og nogle af de læste bøger skal du anmelde.
Hver gang du har læst en bog, skal den indberettes via formularen herunder. Så tæller den med i dysten. 

Den elev, der har læst flest bøger i løbet af hele februar, vinder et gavekort på to biografbilletter. Udover hovedgevinsten, trækker vi hver uge lod om en fed bogpræmie, blandt dem der har indsendt læste bøger til ugekonkurrencerne. 

Ugekonkurrencerne i 2024 er følgende:

Uge 6: Læs og anmeld en bog, du synes lyder spændende.  TILLYKKE til Kirstine fra 4.b på Munkholm Skole, der i denne uge vandt med anmeldelsen af "De Nordiske guder" af Lise Marie Søndergaard. 

Uge 7: Læs og anmeld en bog, der har en grim forside. TILLYKKE til Xander fra 4.b på Kristrup Skolen, der i denne uge vandt med anmeldelsen af "Koala" af Henrik Enemark.

Uge 8: Læs og anmeld en bog, du tror ender godt/lykkeligt. TILLYKKE til Emil fra 4.b på Korshøjskolen, der i denne uge vandt med anmeldelsen af "Sophies Bad Day" af Ditte Reinholt Østergaard. 

Uge 9: Læs og anmeld en bog, med en skurk/helt, der har en forfærdelig personlighed. TILLYKKE til Ida fra 5.c på Vestervangskolen, der i denne uge vandt med anmeldelsen af "Superskurkeskolen" af Nicole Boyle Rødtnes.  

 

Spørgsmål vedrørende Vinterlæsedysten kan sendes til Margit Lund Deutsch-Laurtisen (mdl@randersbib.dk) eller Cissel Ene Bundgaard Bech (cbb@randersbib.dk).