En efterårsskov med en mand, der lytter til noget, mens han fløjter. Teksten er Gå en bog og Bevæg dig for livet.
Efteråret danner en skøn ramme for en gåtur med en god fortælling i ørerne.

Gå en bog - lyt dig til bedre kondi

19.09.19
Randers Kommune, Bevæg dig for livet og Randers Bibliotek samarbejder om at bringe glæden ved en gåtur og en god fortælling sammen i deres nye koncept ”Gå en bog”

Onsdag den 23. oktober 2019 kl. 10.00 afholder Randers Bibliotek og Bevæg dig for livet – Randers det første af en række arrangementer kaldet ”Gå en bog”. Deltagerne skal lytte til en god lydbog, mens de traver rundt i det danske efterårsvejr med våde ahornblade om støvlerne og en kølig frisk vind i halstørklædet. 

Randers Bibliotek sørger for at sætte deltagerne godt i gang med at bruge e-reolen på mobiltelefonen, og frivillige fra ”Vi løber i Randers” vil akkompagnere de lyttende borgere rundt på varierede gå-ruter, som tilgodeser alle aldersgrupper og kondital. 

”Vi håber med dette tiltag at inspirere borgerne til at få øjnene op for at udnytte de digitale muligheder for kulturelt indtag, vi har i dag, samtidig med at vi får højnet aktivitetsniveauet på en anderledes og sjov måde.” udtaler Mads Lildholdt Brok, som repræsenter Randers Biblioteks afdeling Tilbud til voksne. 

Konceptet ”Gå en bog” er udsprunget af et ønske om et øget aktivitetsniveau og kendskab til den hastigt voksende digitale side af det moderne bibliotek.

Tilbuddet vil køre ca. en gang om måneden i indtil videre tre måneder og første gang er altså onsdag den 23. oktober kl. 10.00