Stak af bøger med Lucinda Rilet forrest
Populære forfattere

Har du læst bibliotekets mest populære forfatter?

28.09.20
Med 13.188 udlån de seneste 5 år er Lucinda Riley den mest udlånte forfatter af voksenbøger på Randers Bibliotek.

Lucinda Riley er kendt for den store romanserie ”De syv søstre”, hvor mange læsere venter utålmodigt på den syvende bog, som udkommer til foråret 2021. Rileys øvrige bøger er enkeltstående bøger. Hendes velskrevne fortællinger om familie, kærlighed, sorg og lykke fanger læserne og hun har en stor fanskare i hele verden. Hun fik sit internationale gennembrud med ”Orkideens hemmelighed”, der udkom i 2010.  

Hvis du allerede har læst alle Lucinda Rileys bøger. anbefaler vi varmt disse:

”Mellem himmel og hav” af Anna Fredriksson:
Sally flytter til Kivik i Skåne for at komme tættere på sin datter og blive den mor, hun aldrig selv havde. Til hendes store chok bor også hendes egen mor i byen. Hvordan forsoner man sig med sin fortid og hvordan tilgiver man sin mor, for det ultimative svigt? 

”Den ugifte hertug” af Julia Quinn:
Historisk romantik hitter stort i øjeblikket og der udkommer rigtigt mange forskellige serier i øjeblikket. En af dem er Julia Quinns bøger om familien Bridgerton -  en serie på 8 bøger – engelsk adel, når den er bedst. 
Her er både adelig underholdning, romantik, store følelser og en selvstændig kvindelig hovedperson - hvad mere kan man ønske sig?

”Min mands hemmelighed” af Liane Moriarty:
Cecilia lever et velordnet og trygt liv med sin mand, sine tre børn og sit tupperware-firma. Rachel nærmer sig pensionsalderen og lever for sit vidunderlige lille barnebarn Jacob. Tess flytter hjem til sin mor, da hun opdager at hendes mand og hendes kusine har en affære. Velskrevet "feel good-roman", der leger med de hemmeligheder, vi allesammen skjuler for hinanden. 

”Urmagerens datter” af Kate Morton:
I 1862 flytter unge kunstnere ind i maleren Edward Radcliffes idylliske hus. Inden sommeren er omme bliver en kvinde dræbt, en anden forsvinder. 150 år senere finder arkivaren Elodie et foto af en ung kvinde i victoriansk tøj samt en kunstners skitseblok og Elodie begynder sin egen efterforskning. Kate Morton skriver i et letlæseligt og blomstrende sprog. Romanen er fyldt med kærlighed, spænding, bedrag, jalousi og kunst.

”Blomstrende syrener” af Martha Hall Kelly:
Tre kvinder oplever grusomme begivenheder både før, under og efter 2. verdenskrig. Bogen er baseret på virkelig hændelser og det kan tydeligt mærkes at forfatteren har gjort et stort researcharbejde. Det er en barsk og dramatisk roman, som får en stor anbefaling herfra.

”De forsvundne roser” af Martha Hall Kelly:
Eliza fra New York og Sofija fra Sankt Petersborg er gode veninder. De er begge nygifte og nybagte mødre, men så bryder den russiske revolution ud og altid forandres. De må kæmpe for deres egen overlevelse samt for at redde deres familier. Til sidst ender de i Paris, hvor de måske finder lykken igen?