Estraden

Lokal og digital i Havndal

03.10.18
Randers Bibliotek står i spidsen for et nyt udviklingsprojekt ved navn: Lokal og digital. Her vil biblioteket i tæt samarbejde med lokale partnere fra Havndal udvikle på mulighederne for at bringe arrangementer og andre bibliotekstilbud tættere på folk i Havndal.

Projektet Lokal og digital afprøver nye metoder til at præsentere fysiske og digitale bibliotekstilbud til dem, som bor langt væk fra et bibliotek. Randers Bibliotek samarbejder med Borgerforeningen for Havndal og Omegn. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen samt Erhverv og Landdistrikt (Randers Kommune).

Vi er nu klar med fire arrangementer, som kan opleves i Havndal dette efterår...

 

Livestreaming: Smagen af øl

Tirsdag 25/9 kl. 18:30-21:30

Livestreaming af foredrag fra Aarhus Universitet, hvor professionelle brygmestre fortæller om øl. Under foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Arrangementet er afholdt

 

Foredrag med Merete Pryds Helle

Onsdag 3/10 kl. 19:00-21:00

Merete udgav i starten af september den nye roman ”Vi kunne alt”, en selvstændig forlængelse af den populære og prisvindende ”Folkets skønhed”, som har været en af de mest udlånte bøger på biblioteket det sidste år.

I dette gribende, personlige og tankevækkende foredrag tager Merete publikum med bag kulissen og fortæller om skriveprocessen og baggrunden for romanen, der tager afsæt i Meretes eget liv.

Arrangementet er afholdt

 

Godset Overgaards historie 1942-1977

Mandag 29/10 kl. 19:00-21:00

Jørgen la Cour-Harbo fortæller om godset Overgaards historie.

Arrangementet er afholdt

 

Nak & Æd

Tirsdag 6/11 kl. 19:00-21:30

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977 og er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på.

I dette foredrag fortæller Jørgen om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt. Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange der kigger med? Det og meget mere får i svar på i foredraget med Jørgen.

Pris: 50 kr. Læs mere og tilmelding via dette link

 

Vores folder om arrangementerne kan hentes i bogbussen.

Materialer