Vicebormgester og udvalgsformand Mogens Nyholm med bibliotekets nye magasin
Vicebormgester og udvalgsformand Mogens Nyholm med bibliotekets nye magasin

Nye Sider i stakkevis

Af Anonym (ikke efterprøvet)
10.09.14
Randers Bibliotek lancerer et nyt magasin. Magasinet skal stå i stedet for det traditionelle arrangementsprogram.

Læs Nye Sider online

Det nye magasin hedder Nye Sider, og det viser netop nye sider af Randers Bibliotek. Mens det traditionelle program havde fokus på, hvor og hvornår noget foregår, får Nye Sider i højere grad fokus på, hvad der foregår.

Indholdet bliver sat i centrum. Magasinet bringer interviews med aktuelle forfattere og foredragsholdere, som besøger biblioteket i løbet af efterårssæsonen, der bliver artikler med omtale af små såvel som store arrangementer for både børn og voksne, og der kommer beskrivelser af nogle af de andre tiltag inden for formidling, som biblioteket arbejder med for tiden.

Nye Sider er spækket med gode historier og information til dem, som bruger biblioteket. Men i stedet for hele tiden at fortælle hvornår, det foregår, fortæller biblioteket i magasinet, hvad man får ud af det. ”Vi vil gerne give vores brugere noget mere end bare datoer,” fortæller kommunikationskonsulent Allan Malver, som er en af dem, der hen over sommeren har arbejdet på at få magasinet klar til tryk. Det har været en travl proces med masser af arbejde, men nu ligger Nye Sider klar til uddeling på bibliotekerne, i bogbussen og hos flere af bibliotekets samarbejdspartnere i byen.

Midtersiderne i magasinet ligner programmet, som vi kender det, og de er lige til at rive ud af magasinet og sætte op på opslagstavlen eller køleskabet, så det er nemt at få overblik over de ting, man har læst om i Nye Sider.

Hvert nummer får et aktuelt tema, og i det første nummer har vi valgt temaet digitale muligheder og krav. Magasinet bringer også en ledende artikel – den er i magasinets debutnummer lagt i hænderne på bibliotekets politiske chef, 1. viceborgmester og udvalgsformand for Kultur og Fritid, Mogens Nyholm.

Næste nummer af Nye Sider udkommer i januar 2015 og vil også indeholde gode historier og beskrivelser af bibliotekets mange tilbud. Nye Sider kan også læses online.

Nye Sider

Magasinet Nye Sider lanceres i august 2014 og udkommer to gange om året. Næste udgave kommer til januar og indeholder kalender for arrangementer i foråret 2015.