Origami
Origami

Sådan folder du en 2017-origamibåd

Fold en båd og vær med til at søsætte Kulturhovedstad AARHUS 2017

I forbindelse med åbning af Kulturby 2017 inviterer Randers Børnebibliotek til workshop med at folde papirbåde og dekorer eller skrive ønsker på dem før de sejler ud i verden. Hver dag fra d. 16. – 20 januar kan I komme og folde papirbåde i tidsrummet kl. 12.00 – 15.00 ved det blå bord i børnebiblioteket i Stemannsgade og i filialerne Randers Bibliotek Øst, Randersbibliotek Syd og Langå Bibliotek.

BÅDENE SYMBOLISERER ÅBNINGEN, og ved at folde en origamibåd kan du tage del i åbningen af vores fælles kulturår. Alle der folder en båd er dermed med til at skabe fællesskabet omkring kulturhovedstaden. 

Klik på videoen og følg guiden, hvis du har aldrig har prøvet det før. Alle de foldede både bærer også betydningen af, hvad vi mennesker holder allermest af, og hvilke ønsker og drømme vi har for fremtiden. Ved at dekorere båden med billeder og tekst om dine drømme, ønsker og det du elsker, bliver din båd din egen personlige båd og noget helt unikt.


Prøv f.eks. at forestille dig, at du skal på en rejse, og du skal rejse med en båd over havet for at komme dertil - du skal være væk i lang tid og derfor skal du pakke de allervigtigste ting på dit skib. Hvad og/eller hvem ville du tage med? 
 

Tags
Aarhus 2017 - Kulturhurhovedstad