Smagen af sommer
Smagen af sommer

Smagen af sommer og sol

08.07.20
Sommeren smager af jordbær med fløde, nybælgede ærter og rabarbersaft. Den lugter af røg fra grillen og snobrød over bål.

Sommeren bugner af friske råvarer og nye smage. Vi rykker udenfor og nyder maden i de lyse sommeraftener.

Med sommerens komme og sæsonens friske råvarer er der nye smags- og madoplevelser på menuen.

Sommermad skal ikke være besværligt eller tage lang tid at tilberede, for de færreste gider nok at stå over kødgryderne, når sol og varme er på menuen.

Sommermaden skal være let, så vi hurtigt kan komme ud og nyde maden under åben himmel i haven eller på stranden, i sommerhuset eller på campingpladsen.

Mulighederne er mange og sommerens mad udgør en bred palette af smage med udgangspunkt i sommerens råvarer.

Sæt smag på din sommer og lad dig inspirere af de mange skønne kogebøger til sommerens mad: grillmad og tilbehør, salater, frugt og grønt, desserter og is. 

Velbekomme og god sommer til dig fra biblioteket