Leonora Christina Skov
Leonora Christina Skov

Tillykke til Leonora Christina Skov

04.02.19
Boghandlernes pris De Gyldne Laurbær går til Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov er årets modtager af boghandlernes De Gyldne Laurbær. Den prestigefyldte pris tilfalder hvert år en forfatter med et stort publikum og findes ved afstemning blandt landets boghandlere. Prisen kaldes også Læsernes pris og Leonora vandt prisen med mere end 60% af stemmerne.

Leonora Christina Skov vinder prisen for romanen ”Den der lever stille”, som udkom i januar 2018. Lige siden udgivelsen har Leonora turneret landet tyndt og holdt foredrag på biblioteker og i boghandlerne og mødt tusindvis af berørte og begejstrede læsere. Også her i Randers, hvor vi havde Kulturhusets store sal fyldt med gæster. Leonora tryllebandt sit publikum.

"Den der lever stille" er en ærlig fortælling om Leonoras egen opvækst i Helsinge, hvor man helst skulle være som alle de andre og absolut ikke være lesbisk. Hun beskriver, hvordan hun higer efter sine forældres opmærksomhed, kærlighed og accept.

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med Leonoras forfatterskab, så kig med og bliv inspireret på listen nedenfor. Mens du venter på ”Den der lever stille”, kan du udforske Leonoras tidligere udgivelser. Kig med her.

Endnu en gang tillykke til Leonora! Og en stor anbefaling af romanen ”Den der lever stille”.

Materialer