Behind her eyes

Trekantsdrama filmatiseret - med overraskende twist

22.02.21
Domestic noir serie på Netflix "Behind her eyes" - med overraskende slutning

Fra bog til serie

Sarah Pinboroughs bog "Behind her eyes" er filmatiseret til en miniserie på seks afsnit til Netflix. Bogen fik gode anmeldelser i 2017 og var en bestseller. Serien har fået blandet kritik. Jeg synes, den er spændende, trods min generelle modvilje mod det overnaturlige.

Trekantsdrama

Vi befinder os i London og følger den enlige mor Louise og hendes søn Adam. Louise møder en sød fyr på en bar; David. Hvad er odds'ene? Det viser sig, at han er hendes nye chef. De indleder en heftig affære og sideløbende bliver Louise venner med Davids kone; Adele. (som i øvrigt er forsangeren Bonos datter!)

Det er noget værre rod og jeg ventede mig noget á la "Farligt Begær". Jeg vil dog ikke afsløre noget som helst ud over, at der er nogle ret vilde gamechangers.

Du kan læse flere anmeldelser af serien her.

Litteratur 

Bogen er ikke oversat til dansk, men nedenfor kan du reservere bogen på engelsk: "Behind your eyes".  Du kan reservere og afhente bøger på hovedbiblioteket. Den kan også læses online eller lyttes til på e-Reolen Global. 

Domestic noir

Er du nysgerrig på genren "domestic noir", forbrydelser indenfor huset fire vægge, så hør Eva Becker fortælle om krimier