Serie
Kogebog med udelukkende råvildt på menuen. Alle kødstykker på dyret bruges, og håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788799395507
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
166 sider
Forlag
A5
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Jæger, Årg. 28, nr. 1 (2019)
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
Jagt er populært som aldrig før, og byttet der slæbes med hjem, skal gerne blive til noget lækkert. Denne bog hjælper godt på vej, og er en flot og indbydende kogebog, der vil inspirere til at forsøge nye retninger med råvildtkødet. Sproget og opskrifterne er ligetil og uformelle. De flotte fotos giver fin inspiration til servering. Alt i alt en flot bog om de mange måder et enkelt byttedyr kan tilbredes på
Læs hele anmeldelsen