En række opskrifter på gourmetmad, der kan tilberedes hjemme med udgangspunkt i det italienske køkken. Med lille ordbog samt et par ord om saucer og legeringer og basale tilberedningsmetoder. Opskrifterne er opdelt i emner som; Kød og fjerkræ, fisk og skaldyr eller grønsager. Afsluttes med et dessertkapitel
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Gourmetmad i hverdagskøkkenet
ISBN
9788793664432
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
171 sider
Forlag
Indblik
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
På trods af, at mange af opskrifterne i denne kogebog både lyder og ser fancy ud, så er de faktisk ret nemme at gennemføre, så sværhedsgraden er der ikke noget problem med. Der kræves heller ikke specielle køkkenmaskiner og ingredienserne der benyttes er nogle der kan erhverves i ethvert velassorteret supermarked. En kogebog der er lige-til-at-gå-til og som indeholder nogle lækre opskrifter
Læs hele anmeldelsen