100 retter, der er inspireret af det sydeuropæiske køkken. Opskrifter på bl.a. supper, pasta, ris, fisk, skaldyr, grønt, småretter, kød, fjerkræ og desserter. Med grundopskrifter og fonder
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
ISBN
9788740055566
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
274 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2018-12-08
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
Bogen krydres også med fotos af forfatteren, ingredienser og andet, der signalerer sydligere himmelstrøg. Bogens opskrifter (og retternes navne) signalerer restaurantkøkken, og en del af opskrifterne er også for mere erfarne (hjemme)kokke. Som hans andre bøger er den i den fysisk tunge ende
Læs hele anmeldelsen