Æblets kulturelle danmarkshistorie fra middelalderen til 2. verdenskrig og med opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.109
Bidrag af
Beskrivelse
På titelsiden: Brød, kager, desserter, middagsretter
ISBN
9788740660326
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
309 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Spændende æblehistorie med en sand overflod af detaljer og opskrifter. Bogen kommer fornemt hele vejen omkring det saftige æble og formidler flot den store betydning æblet har haft i det danske køkken. Opskrifterne, hvoraf de ældste er fra 1616, er lette at gå til og virker overraskende nutidige
Læs hele anmeldelsen