Vegetarisk kogebog med inspiration til grønne retter tilberedt sous vide - alle kan laves i vegansk udgave. Til sous vide-entusiaster med erfaring i tilberedningsmetoden
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
ISBN
9788740663853
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
112 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er smart fx at kunne tilberede alle ingredienser af en ret vakuumpakket i sin egen dressing eller sovs, så ingen smag forsvinder ud i kogevandet. Til gengæld virker det overflødigt, at flere af de fyldige retter først tilberedes på komfur og derefter vakuumpakkes og tilberedes yderligere tre timer sous vide. God idé med veganske alternativer. Kræver dog et afslappet forhold til forbruget af plastik
Læs hele anmeldelsen