Varieret kost lavet fra bunden serveret med masser af grundig information om bl.a. tilberedning, ernæring og tilsmagning. Med mindre madspild, flere grønne retter og mere sansning i køkkenet. Til alle aldre og køn og særligt til dem, der spiser både grønt, kød og gluten
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Ny udgave med mere grøn mad
ISBN
9788711983614
Udgave
11. udgave, 2. oplag (2021)
Omfang
799 sider
Forlag
Lindhardt og RinghofDanmarks Lærerforening
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Gennemprøvede opskrifter, der er lette at følge og masser af solid viden om råvarer og håndtering af dem. Man studser over at portionsstørrelserne i kød-afsnittet er uændrede siden 2015, hvor de endda var steget fra ældre udgaver af bogen. Ældre retter, som måske ikke længere er så appellerende er røget ud; fx sprængt tunge og kalvehaleragout. Forsiden lover mere grøn mad, men forskellen fra ældre udgaver er lille, ligesom menuforslagene er uændrede
Læs hele anmeldelsen