58 opskrifter med groft grønt - rodfrugter og kål, som kam stå alene på frokost- og aftenbordet eller supplere kødet/fisken
Emneord
rodfrugter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Rødbeder - de små fede ; Gulerødder - søde stænger fra dybet ; Kartoflen - naturligvis ; Porrer - de lange blege ; Knoldselleri - store, beskidte drenge ; Persillerod & pastinak - nakken & roden ; De skæve og de grimme ; Kål, kål og atter kål ; Supersupper på syv minutter ; Grønt fra fryser og køl - ingen fine fornemmelser ; På glas - syltelager af gamle sager ; Lidt at dyppe i
ISBN
9788771413212
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
112 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En kogebog med rodfrugter som hovedingredienser for de lidt mere erfarne, der ikke tager det så nøje med opskrifts-beskrivelser og ordvalg
Læs hele anmeldelsen