Glutenfri opskrifter med fx boghvedemel, rismel, kartoffelmel eller hybenmel. Med de rigtige ingredienser, koldt vand, og en lang hævetid er man næsten garanteret et godt brød, hvad enten det er til tortilla, croissanter, madbrød eller andet samt opskrifter på marmelade og andet tilbehør
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidrag af
Originaltitel
Nytt bröd
ISBN
9788771417128
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
143 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Lækker og gennemillustreret bagebog med enkle opskrifter for både begyndere og let øvede bagere. De fleste ingredienser kan indkøbes i større supermarkeder
Læs hele anmeldelsen