Over 80 kålopskrifter på hovedretter, forretter, tilbehør og desserter. Samt kålens historie
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Grønkål ; Strandkål ; Hvidkål ; Rødkål ; Savojkål ; Majroe ; Kålrabi og glaskål ; Blomkål/romanesco ; Rosenkål ; Palmekål/sortkål ; Spidskål ; Broccoli ; Kinakål ; Grundopskrifter ; Kulturkål
ISBN
9788777497926
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
272 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2015-12-13
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
En rigtig flot - og også indbindingsmæssigt lækker - kogebog, der kommer vidt omkring indenfor kålens verden. Denne kogebogs force er de historiske afsnit, der binder kåltypernes historie rigtig flot sammen med opskrifterne
Læs hele anmeldelsen