- Bog
Rositas & Franciskas bistro : om køkkenskills for teens og andre unge som elsker mad og fester
Af Franciska Olsen (f. 1998), Rosita Olsen (f. 2000) (2016)
Opskrifter på festlig, sød, smart og lækker mad
Emneord
madlavning
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Godmorgen ; Værktøj i køkkenet ; Pasta ; Hellige snacks ; Protein ; Saucer ; Dipper ; Kend en urt ; At rejse ; Hav ; The party ; Fråd ; Veggi ; Sødt
ISBN
9788771595215
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
153 sider
Forlag
People'sPress
Målgruppe
folkeskoleniveaualment niveaubørnematerialervoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2016-05-29
Vurdering: 3/6
Lektørudtalelse
En lækkert udseende kogebog, med opskrifter på mad, der umiddelbart kan lyde kompliceret, men egentlig ikke er det. Med fokus på det som pigerne kalder bistromad, inviteres vi ind i et rigtigt tøseunivers, hvor der også er plads til fotos og anekdoter fra fede rejser og pigernes hverdag. Maden, og råvarerne heri, er fra mange forskellige kulturer. Står du og skal holde en fest for veninderne, så er denne kogebog et godt bud på inspiration. Vær opmærksom på, at der i indholdsfortegnelsen henvises til forkerte sidetal
Læs hele anmeldelsen