Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.12
Beskrivelse
Indhold: Ingredienser i mit dessertkøkken ; Redskaber i mit dessertkøkken ; Hvorfor fravælge mælk og æg ; Klassikere og andre kager ; Muffins og cupcakes ; Lagkager og andre festlige kager ; Småkager og små kager ; Iskolde fristelser ; Sundere desserter ; Jul ; Brød og andre fristelser
ISBN
9788799986200
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
265 sider
Forlag
Mia Sommer
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Meget indbydende dessert-og kagebog, hvor man selv får lyst til at gå i gang - uanset om man er veganer eller ej. Der er nogle gode tips til at anvende alternative ingredienser - fx ved den klassiske "bedstefars skæg-kage", hvor marengslåget laves af vandet fra kikærter på dåse mv. i stedet for æggehvider
Læs hele anmeldelsen