Gennemgang af arbejdsprocesser og fremstillingsteknik i forbindelse med hjemmefremstilling af vin, med opskrifter til vin lavet af druer, frugter og bær
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
Beskrivelse
På titelsiden: Til alle der laver eller vil lave vin
ISBN
9788740967555
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
296 sider
Forlag
Saxo
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
De to forfattere er ikke begyndere udi vinfremstilling og denne bog er da også en genskrivning af Jørgen Bech-Andersens bog fra 1987 (1. udgave fra 1982). Men store dele er revideret og der er tilføjet nyt stof. Teknikkerne og opskrifterne beskrives udførligt og den fag-terminologi, der benyttes er godt forklaret og ensartet bogen igennem. Jeg er, som ikke vinbrygger, da blevet en del klogere og overvejer ligefrem om man skulle prøve med en ballon eller to
Læs hele anmeldelsen