Kogebog med 117 basisopskrifter til det veganske køkken, fx mandelsmør, havremælk, grønne deller, brød, pålæg, toppings og desserter. Tanken er, at man skal forsøge at undgå forarbejdede fødevarer, og derfor er der stor fokus på kvaliteten af grøntsagerne
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Beskrivelse
På omslaget: 117 nemme opskrifter lavet med uforarbejdede råvarer
ISBN
9788793679238
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
224 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er fuld af lækre basisopskrifter, på alt fra nutella til ketchup. Derudover indeholder den opskrifter på helt almindelige veganske retter, der fremstår indbydende på de farvefotos, der findes i bogen. Bogen opskrifter forudsætter at man har et rimelig stort basiskøkken, men retterne er ikke komplicerede og de fleste burde kunne være med
Læs hele anmeldelsen