Forfatteren, som er blevet vegetar, hudfletter det at spise animalske produkter og belyser problematikken ud fra egne erfaringer, overleverede myter samt undersøgelser af dyrs forhold i landbrugs- og kødindustrien
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
15.9
Bidrag af
Originaltitel
Eating animals
ISBN
9788779733572
Udgave
[1. oplag] (2010)
Omfang
396 sider
Forlag
Tiderne Skifter
Målgruppe
voksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2010-01-19
Vurdering: 4/6
Jyllands-posten, 2010-01-19
Vurdering: 4/6
Kristeligt dagblad, 2010-01-20
Berlingske tidende, 2010-01-20
Vurdering: 5/6
Information, 2010-01-21
Global økologi, Årg. 17, nr. 2 (2010)
Global økologi, Årg. 17, nr. 2 (2010)Lektørudtalelse
Velskrevet og velargumenteret debatbog om det at spise kød. Foer kommer vidt omkring, men især beskrivelserne af det industrielle landbrugs brutalitet i forhold til dyrevelfærd gør indtryk på læseren
Læs hele anmeldelsen