Forfatteren peger på nye retninger for fremtidens fødevareproduktion, herunder nye dyrkningsmetoder og mere udnyttelse af ikke-kulturplanter, der vil gøre det muligt at brødføde en verden med 9 milliarder mennesker uden en klimakatastrofe til følge
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
63.014
ISBN
9788779734548
Udgave
1. oplag (2010)
Omfang
233 sider
Forlag
Tiderne Skifter
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2010-11-12
Vurdering: 4/6
Kristeligt dagblad, 2010-11-11
Weekendavisen, 2010-11-12
Politiken, 2010-12-18
Vurdering: 5/6
Praktisk økologi, Årg. 31, nr. 2 (2011)
Global økologi, Årg. 18, nr. 1 (2011)
Global økologi, Årg. 18, nr. 1 (2011)Lektørudtalelse
En interessant debatskabende bog, om fremtidens fødevareproduktion til hele verden. Det er også en bog, der vil provokere. Måske går der efter min mening, lidt meget pop i den. For mig er det en spøjs blanding af causeri om emnet og samtidig et seriøst bud på fremtidens fødevarerindustri
Læs hele anmeldelsen