Opskrifter på bålmad, der svinger i sværhedsgrad fra det simple til det avancerede. Opskrifterne er inddelt i grønt, fisk & skaldyr, kød, sødt, brød og syltesager & andet. Med gennemgang af bålets processer, opbygning, grej og typer
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788793867611
Udgave
1. udgave
Omfang
312 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Bogen om bålmad af Eva Helbæk Tram m.fl.
I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen...
Læs hele anmeldelsen Anmeldelser
Lektørudtalelse
De to Trams har kreeret er kærlighedserklæring til bålets mad og magi. Bogens stil er humoristisk og uhøjtidelig. Opskrifterne er klare i mælet, og ledsages stedvist af små anekdoter og tips. Der er en rig og flot fotoside med både mad og stemningsbilleder. Der er tale om et mesterværk indenfor madlavning over ild, til glæde for især outdoorfolket, men også det mere traditionelle kogebogspublikum. Forvent at bogen kommer tilbage til biblioteket med røgduft
Læs hele anmeldelsen