Om mad som mere end næringsstoffer, om livskraftige fødevarer, vitalitet og sundhed, omkostningerne ved konventionel landbrugsproduktion, planter med forunderlige egenskaber, det bæredygtige landbrug, vitaliteten i økologiske og biodynamiske grønsager, helhedstænkning og paradigmeskift i landbruget
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.8
Bidrag af
ISBN
9788771531374
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
135 sider
Forlag
KahriusBiodynamisk Forskningsforening
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Nyt aspekt, Årg. 48, nr. 4 (2016)
Lektørudtalelse
Velskrevet og engageret bog om vores måde at leve mere eller mindre vitalt. Vinklen er så bredspektret, at nok kun særligt interesserede vil læse bogen i sin helhed, og opgaveskrivere vil udvælge relevante kapitler. Nogle vil opfatte bogen som polemisk, og andre vil se den som en øjenåbner
Læs hele anmeldelsen