Om at lave mad med røg. Med afsnit om udstyr, teknikker, forberedelser, håndtering og forskellige smagsgivere i form af træsorter. Opskrifter, alle indeholdende røgning eller røgede ingredienser. Samt tabeller over forskellige kødtypers røgning, med anbefaling til varighed, saltning og røgtype
Emneord
grillretter røgning
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
Originaltitel
Rök
ISBN
9788711598009
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
187 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Røgning er en gammel disciplin, der er blevet populær igen. Bogen giver en fin gennemgang af forskellige teknikker, og præsenterer nyttige tabeller over forskellige røg- og kødtyper. Der instrueres endda i at bygge egen røgovn. Opskrifterne dækker de fleste steder hele anretninger, og er derfor omfangsrige, men ganske ligefremme. En bog som denne er for de mere entusiastiske. Kan varmt anbefales
Læs hele anmeldelsen Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: RØG - alt om maden, smagen og metoder af Johan Åkerberg
RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg...
Læs hele anmeldelsen