Kogebog med retter der indeholder insekter. Bl.a. Buffalo-orme, voksmøllelarver, melorme og græshopper. Desuden indeholder bogen kapitler om forskellige aspekter ved entomofagi (at spise insekter). Fra gennemgang af næringsindhold og andre fakta omkring insekter kontra oksekød - til spisevaners udvikling over tid og erfaringer med folks første insektsmagning
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
ISBN
9788793430143
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
120 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Sproget er meget beskrivende og bogen fremstår teksttung i layout og formulering. Bogen er et øjebliksbillede af den nuværende situation angående insekter som mad, og en del af bogen som fx forhandlerlister vil miste relevans på et marked i udvikling
Læs hele anmeldelsen