- Ebog
Tang : et hav af mad : opskrifter, arter og tanghøst
Af Anita Dietz, Liselotte Kira Gregers Andersen (2017)
Emneord
tang tangretter
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Liselotte Kira Gregers Andersen bruger også navnet Kokken på Kanten
ISBN
9788711755570
Udgave
1. e-bogsudgave
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En spændende informations/kogebog der søger at åbne "vores" øjne for denne, med danske øjne, oversete spise. Tang er en spændende plante og som forfatterne skriver så skal tang tænkes som en grønsag der kan tilføre maden både salt og umami, spændende. Jeg er efter endt læsning blevet nysgerrig på brugen af tang og nogle af mine "fordomme" er blevet manet i jorden. Som ivrig amatørgastronom og madelsker er der ingen tvivl om at nogle af opskrifterne skal testes. Ingredienserne der benyttes skal for enkeltes vedkommende erhverves i specialbutikker, på nettet m.v
Læs hele anmeldelsen Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Tang af Liselotte Kira Andersen m.fl.
Tang er ligesom ingefær en såkaldt superfood...
Læs hele anmeldelsen