Med udgangspunkt i de nordiske råvarer formidles viden om forskellige råvarers betydning for sundheden på mikroernæringsnivea. Med råd om specielle områder som inflammation, vægt, stofskifte, blodsukker og hjerte-kar-sygdomme. Med 60 opskrifter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
ISBN
9788740030631
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
332 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Læseren føres med en grundig teoretisk gennemgang sikkert igennem madlavningens kunst indenfor superfoods. Med de mange inspirerende og flotte medfølgende billeder, er bogen en fornøjelse at læse i. Bogen fremstår som en grundbog indenfor superfoods med sine mange forklarende afsnit
Læs hele anmeldelsen